martes, 31 de enero de 2017

Ja tens la crema de massatge per prevenir i tractar les lesions musculars Colnatur Fisio?

Abans i després d'un sobreesforç físic, i per l'alleujament de la fatiga diària.Expositor crema massatge colnatur
Busca l'expositor al Indoor Padel 7 o a la nostra botiga online venexon

Qui no coneix o ha sentit parlar del col·lagen pres en pols per a articulacions, ossos i pell? Sabem que és un producte que està molt de moda, i del com s'han reconegut totes les seves propietats i beneficis als quals ja hem dedicat algun post.

Doncs bé, us volem presentar un nou producte que ha llançat al mercat COLNATUR, empresa que des de fa 40 anys es dedica a l'elaboració de proteïnes alimentàries i és capdavantera europea en la producció de proteïna hidrolitzada de col·lagen.

Tota la gamma de productes alimentosos COLNATUR està formada majoritàriament per proteïna de col·lagen hidrolitzat, natural i pura, molt assimilable i amb vitamina C.
 La funció de la seva pols està centrat a tractar articulacions, ossos, pell, pèl, ungles… A més, els productes COLNATUR no contenen grasses, sucres, edulcorants, colorants ni conservants.

Ideal per prevenir i tractar tot tipus de lesions musculars, articulacions, cops, esquinços… i per recolzar a l'esportista en els seus entrenaments i competicions. Una crema totalment natural que està indicada per recuperar la musculatura i en casos de trencaments de fibres.

Aquesta crema es compon de PRINCIPIS ACTIUS NATURALS com l'àrnica, mentol, hipèric, melaleuca i pèptids actius de col·làgen convertint-la en un eficaç remei per a la prevenció i el tractament de dolors musculars, lesions, cops i esquinços. 
No conté parabens i en ser natural és apta per a pells sensibles.
ARNICA: Propietats antiinflamatòries i analgèsiques, s'utilitza per alleujar els dolors produïts per cops i caigudes, esquinçaments, distensions musculars, artritis…

MENTOL: Actua com analgèsic, antisèptic, antibacterià i antiinflamatori.

HIPÈRIC: Té propietats antiinflamatòries

MELALEUCA: És un arbre originari d'Austràlia l'oli del qual s'extreu de les fulles i branques de la planta sent la seva principal funció en la crema de Colnatur fisio, l'anestèsica.

PÈPTIDS DE COL·LÀGEN: Inclou en la seva composició proteïnes naturals encarregades d'evitar que es desenvolupin plecs en les capes dèrmiques de la pell, proporcionant-li al producte un efecte hidratant, podent ser utilitzada fins i tot per persones amb pell sensible.

S'utilitza ABANS i DESPRÉS d'un sobreesforç físic i per l'alleujament de la fatiga diària.

Què us sembla aquest nou producte? Colnatur Fisio és una crema estupenda per tenir sempre de fons d'armari, segur que més d'una vegada patiu alguna contractura, dolor muscular,... i no sabeu que posar-vos!

Disponible en envasos de 60 ml i de 250 ml.

No hay comentarios:

Publicar un comentario